Bøger 

I foråret 2009 startede jeg på at skrive bogen ”Hvad er sorg andet end udtryk for kærlighed"

Den er skrevet med udgangspunkt i mine dagbøger til min datter Cecilie, kaldet Cille  som blev knivdræbt af sin eks-kæreste til årets fastelavnsfest på Hasseris Gymnasium fredag den 3. marts 2006.

Bogen er anderledes end andre bøger om sorg i sin opbygning, da min egen beretning og sorgproces får følgeskab af Cilles venner og veninders sorgproces og desuden fra alle de "fremmede" mennesker som fulgte vores sorg tæt på.
Bogen er hudløs ærlig, og beskriver en smerte så stor at livet i perioder var ”et helvede på jord”.
Historien beskriver vejen ud af smertehelvedet, med masser af humor og hele vejen igennem med tro, håb og uendelig kærlighed som anker.

Mit formål med at skrive bogen, har hele tiden været med håbet om, at min historie kan hjælpe andre, som har mistet et elsket menneske; at inspirere dem til at turde tro på håbet om at genfinde en ny mening med livet. Mange af de tilbagemeldinger jeg får fra bogens læsere vidner netop om, at min bog kan være et anker - selv i den største livskrise.


 

Anmeldelser

Læs anmeldelser og kommentarer fra dem, der allerede har læst bogen her
 

Køb bogen

Du kan købe bogen "Hvad er sorg andet end udtryk for kærlighed" direkte hos mig. Send en mail på lisanablerod@gmail.com

Klik på bogen for at læse bagsiden   

 

Foredrag

Findes der en mening i meningsløsheden..?
Med udgangspunkt i min bog ”Hvad er sorg andet end udtryk for kærlighed..?” og min egen levede erfaring holder jeg debat-foredrag om det eksistentielle tema mening, som nøgleordet, der kan føre en debat i mange forskellige retninger.

Foredraget tager udspring i min personlige fortælling om det at miste mit barn med tilhørende  refleksioner om hvordan jeg har håndteret tab, krise og sorg. Med humor og lyst til at debattere omkring de processer, som udfolder sig både kropsligt, mentalt og sjæleligt, samt den måde de eksisterende  relationer påvirker hinanden på igennem et sorgforløb, vil jeg gerne være med til at skabe en debat om blandt andet hvordan og hvor længe man må have lov til at sørge i det samfund vi lever i. 

Ring på 20 65 02 56 eller send en mail på lisanablerod@gmail.com for at booke et foredrag.

 

 

 

Ultimate Web