Et liv med glæde, overskud og nærvær

Mange af os har så travlt med at handle; at være aktive hele tiden, så vi helt har glemt hvad det vil sige bare at være tilstede i nuet. Vi er blevet til human doings i stedet for human beings

Det overordnede mål i mit arbejde som terapeut og stresscoach er at støtte dig i din rejse på vej  tilbage til det hele bevidste menneske i dig, så du kan vende tilbage til din naturlige værens-tilstand i balance, når som helst du har brug for det.
At blive bevidst om tilstanden i din krop, dit sind og din sjæl, giver dig mulighed for at ændre uhensigtsmæssig mønstre og livsstil, tilbagevendende problemer i dine relationer, stress og udbrændthed, angst, depression og ændrede livsvilkår ved tab, svær sygdom etc.
Du kan være medvirkende til at ændre disse tilstande ved at arbejde med dig selv og dermed udfolde dit fulde potentiale; din naturlige tilstand og livsenergi.

Selvudvikling - eller udvikling af selvet er en livslang rejse, som hjælper dig med at blive bevidst om at føre dine håb og drømme ud i livet. Nogle gange kommer vi ud for problemer i livet som gør at vi mister fokus, og vi kan få brug for et skub i den mest hensigtsmæssige retning.
Det kan gøres på mange måder.

Der er mange årsager til, at vi som mennesker vælger at gå i terapi eller at påbegynde personlig udvikling. Livskriser sætter ofte en proces i gang. Mange vælger derfor med fordel at indgå i et samarbejde med en terapeut, mens kriserne bearbejdes. 

Hos simple-being arbejder vi med at anskue din livssituation – hvor kompliceret den end måtte være - på den mest simple måde. Nøglen ligger hos dig selv, du er ekspert på dit eget liv, og  igennem din personlige historie, vil vi sammen afdække eventuelle uhensigtsmæssige mønstre, som bliver ved med at spænde ben for udfoldelsen af dit sande potentiale.

Alle mennesker kræver noget forskelligt i terapien. Ingen er ens, og ingen udfordringer er ens. Det handler om dig og din verden. Jeg arbejder eklektisk, hvilket betyder at jeg vælger terapeutisk metode og teknik ud fra din unikke problemstilling og dine behov. Jeg bruger bl.a. kognitiv terapi, narrativ psykologi, stress- /traumeforløsende terapi via kroppen og mindfulness. 

I coaching har jeg specialiseret mig i at arbejde med stresshåndtering og mentaltræning, en evidensbaseret metode til omprogrammering af en stressramt hjerne.

 

 

 

 

Ultimate Web