Om Lisa

Jeg er privatpraktiserende certificeret psykoterapeut,( MPF), Stresscoach og Mentaltræner og Yoga & Mindfulness lærer. Jeg er desuden forfatter og foredragsholder.

Valget af terapeut handler i høj grad om kemi. Du skal have tillid, være tryg og kunne slappe af, når du skal åbne op og tale om dine udfordringer. Jeg skaber et rum, hvor ord som tavshedspligt, tillid, nærvær, empati og nysgerrighed er nøgleord.

Jeg arbejder med klienter med angst, stress/traumer, depression, kroniske smerter, cancer. Jeg er projektudvikler på Integrativ Sundhed, et forskningsprojekt til mennesker med kroniske smerter, og arrangerer Yoga & Mindfulness retreats til Spanien, hvor jeg selv underviser.

I mit arbejde med mennesker anvender jeg  en bred vifte af metoder og værktøjer fra de mange forskellige uddannelser jeg har indenfor psykoterapi, stresscoaching, mentaltræning, traumeforløsning og mindfulness.
Jeg har stor erfaring i at arbejde med håndtering af tab, stress, angst, depression og traumer.

Jeg har siden 2009 haft egen praksis og arbejdet med terapi, coaching og selvudvikling.

Min vigtigste opgave er at skabe et rum for mine klienter, hvor der er tillid til at processerne kan udfolde sig. Jeg tager udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, og sammen undersøger vi, hvilke metoder og redskaber der er mest hensigtsmæssige for dig,til at nå de mål vi sammen fastsætter.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret og fremtidsfokuseret, og ser det som en væsentlig opgave at give dig redskaber til at tackle dine problemstillinger fremadrettet. Jeg videreuddanner mig løbende, så jeg kan tilbyde mine klienter et højt fagligt og etisk niveau. 

Min filosofi er, at ethvert problem rummer frø til nye muligheder, Livet er én lang udviklingsrejse, men vi evner ikke altid at få øje på skoven for bare træer, og så det kan være en god idé at have et andet, professionelt menneske med på sidelinien, som observerer og reflekterer over de ting som opstår i processen.

Søger du individuel terapi, personlig udvikling eller stresscoaching eller har du/I udfordringer i parforholdet eller familien, så er jeg både personligt og fagligt godt klædt på til at støtte dig/jer i disse udfordringer. 

Jeg er medlem af brancheorganisationen Dansk Psykoterapeutforening (MPF), hvilket er din garanti for at jeg har en relevant faglig baggrund som lever op til foreningens krav, flere efteruddannelser og stor klinisk erfaring.

 

Uddannelser

2006 - Oplevelsesorienteret, eksistentiel psykoterapeut, Psykoterapeutisk Institut, Søndergade 64, Aarhus

2010 - Systemisk Narrativ Anerkendende Praksis, University of Bedfordshire, England

2012 - Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), At Work A/S, Mynstersvej 5, Frederiksberg

2013 - Hatha Yoga (RYS), Oceanic Yoga, Mandrem Beach, Goa, Indien

2014 - TRE (Trauma & Stress Releasing Exercises), Psykiater Ole Ry, Ordrupvej 49, Charlottenlund

2016 - Yin Yoga Asian Style (RYS), Buddhist Congress Singapore 35 Lorong 23 Geylang

2017 - Myofascia (bindevæv), Anatomy Trains in Motion, Helsinki, Finland

2017 - Metasundhed; EFT Practitioner, Human Self Development & Progress, København

2019 - ICI Certificeret Stresscoach og mentaltræner, EmpowerMind, Søborg

2018 - Enneagrammet; de ni typer i dybden, Lissa Friedman, PhD, Enneagram School, Asheville, USA

 

Frivilligt arbejde

2006 - 2013 Professionels frivillig og  sorggruppeleder i Kræftens Bekæmpelse, Aalborg

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Ultimate Web