Om Lisa

Som oplevelsesorienteret psykoterapeut/familieterapeut (MPF), yoga- og meditationslærer, har jeg rig mulighed for at arbejde holistisk med det enkelte menneske.
Holistisk betyder "helhed"; krop, sind og sjæl kan ikke skilles ad, men opfattes som en enhed hvor der helst skal være flow i energierne i en ubrudt cirkel. Dermed menes, at hvis man eksempelvis har en mental ubalance (f.eks. stress opstået af forskellige årsager), kan denne ubalance også spores i både krop og sjæl, og flowet i energierne stagnerer.

Jeg supplerer ofte terapi med simple Yoga- og Mindfulnessøvelser, for netop at give dig mulighed for at mærke hvordan krop, sind og sjæl hænger sammen. 

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, og sammen undersøger vi hvilke metoder og redskaber der er mest hensigtsmæssige for dig, til at nå de mål vi sammen fastsætter. 

Min filosofi er, at ethvert problem rummer frø til nye muligheder, og sammen vil vi nænsomt skille problemerne ad, for at finde frem til disse frø. Livet er én lang udviklingsrejse, men vi evner ikke altid at få øje på skoven for bare træer, og så det kan være en god idé at have et andet, professionelt menneske med på sidelinien, som observerer og reflekterer over de ting som opstår i processen.

Jeg arbejder omsorgsfuldt og med respekt for det enkelte menneskes livssituation, og sammen finder vi ind til dine sande potentialer og ressourcer, som giver dig mulighed for at afdække dine håb og drømme og nå dine mål.

Jeg er medlem af brancheorganisationen Dansk Psykoterapeutforening (MPF), hvilket er din garanti for at jeg har en relevant faglig baggrund som lever op til foreningens krav, flere efteruddannelser og stor klinisk erfaring.

Ultimate Web