Yoga & Mindfulness retreats til Spanien

Tag med til pragtfulde Costa Blanca på et forkælelsesophold for krop, sind og sanser.

Vi flyver til Alicante fra både Aalborg, Billund og København og kører 70 km nordvest til den lille, charmerende bjergby Xalòn/Jàlon. I byen findes restauranter, caféer og små hyggelige tapas steder samt mulighed for handle ind til frokost, snacks etc.

Vi bor på smukke Cuatre Finques, hvor vi deler de luxuriøse værelser 2 og 2. Værelserne indeholder eget bad og toilet.

Brunch består af æg fra de fire høns (som alle hedder Susanna), friskpresset juice, ost, pølse, te og kaffe. For ikke at glemme dagens “shot”, hvor vi skal gætte ingredienserne. Udsigten over swimmingpool og dalen med oliven- og mandeltræer er helt fantastisk. Frokost er en delikat “salad-lunch”, som kan spises når som helst man har lyst. Middag varierer, men helt fast ligger vores Paella og Cava-aften med musik leveret at Pep og hans band.

I yogaen arbejder vi med Hatha- og Yin Yoga og niveauet er for begyndere og let øvede. Vi arbejder i dybden med muskler, sener og bindevæv. I mindfulness bliver du introduceret til forskellige teknikker, som kan hjælpe dig i en stressfuld hverdag, og de syv principper for mindfulness bliver gennemgået i praksis, så principperne bliver integreret i din dagligdag. Yogaundervisningen knytter sig hver dag til det enkelte princip.

Eftermiddagens Fitness-bootcamp er energitræning udfra det niveau, som du befinder dig på, og på denne uge, hjælper Bettina dig i gang med at nå dine mål, og du vil blive inspireret og motiveret til at tage den gode, sunde livsstil med hjem.

 

Dagens program

Kl. 8.30 - 10.30 Mindfulness, dynamisk Hatha Yoga & Yin Yoga med forløsning af bindevæv

Kl. 10.30 -11.30  spiser vi brunch i den udendørs restaurant

Kl. 11.30-17  er der tid til dig og oplevelser på egen hånd eller sammen med andre. Naturen er mangfoldig og Xalòn ligger kun 10 minutters gåafstand fra Cuatre Finques, som har mange små hyggelige tapasbarer, butikker og marked.

Kl. 17 - 19.00 Fitness-bootcamp

Glæd dig til Paella over bål, mens Peps spiller saxofon, fiskebarbecue, traditionelle tapas etc. 2 af måltiderne spises lokalt i Xalòn på skønne Bistro Selene.

 

 

Pris

Ophold med økologisk brunch, frokost og middag, undervisning 2 gange dagligt (på nær en fridag, hvor der kun er undervisning om morgenen), kursusmanual (så du kan fortsætte din praksis når du kommer hjem) og samlet transport t/r fra Alicante til Xalòn* kr. 6800 for hele herligheden.

Retreatet kan betales i 3 rater; depositum kr. 1400 ved tilmelding 1. rate kr. 2700 og  2. rate kr. 2700

 

 

Indbetaling

Arbejdernes Landsbank Kontonummer: 5380-0000244266

Fly t/r ca. kr. 1500-2000 fra Aalborg, Billund og København (hold øje med priserne).

 

 

Husk

Yogamåtte, yogablok og yogatøj, samt cardigan/varm trøje til om aftenen.

 

Dine undervisere

Lisa er uddannet Mindfulness-, Hatha- og Yin Yoga lærer og desuden psykoterapeut (MPF), Stress Coach og Mentaltræner . Lisa arbejder hovedsagligt med stressramte, psykisk sårbare mennesker og mennesker med en kræftsygdom. Lisa elsker at undervise og underviser fænomenologisk (ud fra hvad der opstår her og nu), og kombinerer og integrerer sine forskellige uddannelser på kryds og tværs, så ikke én undervisningstime er ens.

Bettina er centerleder i MyHeart Fitness i Hjørring og har totalt udsolgte Bootcamps for kvinder.

Følg med på Facebook-siden Yoga & Mindfulness retreat Spanien

 

* Samlet bustransport: På udrejsedag: Afgang fra lufthavn i Alicante mod Xalòn kl. ca. 23.55 På hjemrejsedag: Afgang fra Xalòn mod lufthavn i Alicante kl. ca. 14 Hvis deltagere på udrejse lander tidligere/senere og ønsker transport til Xalòn med det samme, er det for egen regning. Det samme gælder for transport på hjemrejsedag.

 

 

 

 

Mindfulness til mennesker med kræft og pårørende

I 2012 startede jeg Yoga & Mindfulness til mennesker med kræft i Kræftens Bekæmpelse i Aalborg. Du og en pårørende kan få et gratis 8-ugers kursus. Kurserne tilbydes i alle store rådgivninger i Danmark. Ring til din rådgivning og bliv skrevet op til kommende hold.

Forskning viser, at op mod 40 % af alle kræftpatienter lider af alvorlige symptomer på stress, angst og depression. Op mod hver anden patient, som får diagnosen kræft, viser indenfor det første år tegn på svær depression. Angst og depression behandles sædvanligvis med antidepressiv medicin, men det har bivirkninger, og har store omkostninger både personligt og økonomisk.

Forskning i Mindfulness (MBSR - Mindfulness Based Stress Reduction) og yoga har påvist en markant forbedring af patienternes evne til at være bevidst nærværende i hverdagen, og symptomerne på stress og depression reduceres markant; også efter forløbets afslutning.

Et 8-ugers forløb i Mindfulness á 2 timer pr. gang er tilrettelagt med kærlig omsorg og respekt for de fysiske og mentale ubehag og begrænsninger en kræftsygdom kan medføre. Du lærer teknikker og får redskaber der styrker din krop og dit sind i en tid med usikkerhed og turbulens.

 

 

Mindfulness hjælper dig til at:

  • reducere tankemylder

  • reducere angst og stress

  • forebygge depression

  • forbedre din søvnkvalitet

  • håndtere dit ændrede livsvilkår

 

 

Yoga hjælper dig til at:

  • dræne lymferne for ophobet væske

  • smiddiggøre muskler, led og bindevæv (arvæv)

  • styrke dit immunforsvar

  • udrense kroppen for affaldsstoffer

  • skabe større kontakt mellem krop og sind

 

Jeg er certificeret Mindfulness lærer (MBSR), Hatha- & Yin Yoga lærer. Desuden har jeg en specialuddannelse i Yogaterapi til kræftramte.

Læs mere på Facebook-gruppen Yoga & Mindfulness til mennesker med kræft

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimate Web