Oplever du uro, tankemylder, angst, søvnløshed og stivhed i kroppen, som er typiske senfølger efter en kræftsygdom..?

Så hent e-bogen 3 nemme øvelser der giver dig øjeblikkelig ro

På kun en uge kan du mærkbart reducere senfølger i både krop og sind.

  • Du bliver mere opmærksom på hvordan din krop og dit sind har det
  • Du kan skabe ro i både krop og sind på få minutter
  • Du sover bedre
  • Du mærker større smidighed i kroppen

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Om forfatteren

Lisa Næblerød

Ekspert i yoga og mindfulness

Jeg hedder Lisa og arbejder blandt andet med at undervise i Yoga & Mindfulness til mennesker med kræft og deres pårørende.

Jeg udviklede i 2012 et 8-ugers Yoga & Mindfulness forløb på baggrund af en stor metaforskningsundersøgelse foretaget af Kræftens Bekæmpelse og Århus Universitetshospital.

Uddannet i Indien, USA og Singapore

Min faglige baggrund tæller flere langvarige yogauddannelser fra Indien, USA og Singapore; herunder Hatha- og Yin Yoga med fokus på bindevæv. Desuden har jeg en specialuddannelse i Yogaterapi til kræftramte fra University of Bangalore, Indien.

Jeg har en 40-årig egenpraksis i yoga, mindfulness og meditation, som har støttet mig igennem svære livsudfordringer.

Yoga & Mindfulness til dig der har kræft tæt inde på livet på Facebook

I min Facebook-gruppe Yoga & Mindfulness til dig der har kræft tæt inde på livet blev jeg under 1. corona-nedlukning kontaktet af mange følgere, som spurgte om jeg underviste online. Frøet spirede, og sommeren 2021 gik jeg i gang med at udviklet et 8-ugers online kursus til mennesker der har kræft tæt inde på livet, så du nu igen har mulighed for at deltage i et forløb, som hjælper dig med at reducere/eliminere de fysiske og mentale senfølger som mange oplever efter en kræftsygdom.