Skip to main content

Stresscoaching & Mentaltræning

Hvis du læser med her, tillader jeg mig at gå ud fra, at du er bekymret for om du har stress eller er sygemeldt med stress.

I Danmark er der registreret ca. 300.000 danskere med alvorlig stress, og hvert år dør 1400 danskere. Det er skræmmende tal.
Symptomerne kommer snigende. Vi vænner os til fysiske symptomer som søvnløshed, hjertebanken, hovedpine, appetitløshed osv. De mentale ubalancer som uro, rastløshed, træthed, øget irritabilitet etc. vænner vi os også til.
Du kan heldigvis gøre noget ved det, hvis du kan nikke genkendende til ovenstående.

Stresscoaching handler om at finde frem til strategier, der kan hjælpe dig videre fra den uhensigtsmæssige situation du er havnet i. Mentaltræning er en velafprøvet evidensbaseret metode, der justerer dit neurale netværk (spor i hjernen), og er et skræddersyet redskab til dig, som forhinder, at du havner der igen. Vi arbejder med både bevidste og ubevidste processer, og du vil opleve at du allerede efter første konsultation, går ud af døren med betydeligt mere håb om bedring, end da du kom.

Jeg er international certificeret Stresscoach og Mentaltræner (ICI), og har arbejdet med mennesker med stress, angst og depression siden 2009.

Priser

Timepris individuelle samtaler: kr. 800
Timepris par-/familiesamtaler: kr. 1200
Ved udeblivelse betales det fulde beløb.

Kontakt

Christine

“Jeg blev sygemeldt med stress i januar 2019 og efter at have afsluttet et forløb i kommunalt regi, følte jeg mig stadig usikker på at starte på job igen. En kollega fortalte mig om Lisa, og jeg kontaktede hende og fik en snak om, hvad hun kunne hjælpe mig med. Jeg startede et forløb på 6 gange, hvor jeg hurtigt fandt ud af, at hos Lisa der “taler man ikke bare”. Vi arbejdede både med hovedet, kroppen og de sociale relationer. Første gang var ret praktisk orienteret. Jeg skulle kort ridse mit stressforløb op, og derefter bevægede vi os hurtigt over til, hvor jeg gerne ville hen med forløbet. Jeg gik fra Lisa med en følelse af, at der ville ske ændringer i min måde at forholde mig til mig selv på. Hele forløbet har været præget af stor professionalisme krydret med Lisas helt unikke måde at møde mennesker på, og jeg har fået en forståelse af mig selv som menneske med alle de mønstre jeg har med mig, som førte mig ud i den tilstand af stress, som jeg aldrig havde troet ville ske for mig. Forløbet var tilrettelagt, så jeg hele tiden følte, at jeg bevægede mig i den rigtige retning. Jeg er vendt tilbage på job med en helt ny tilgang til og omsorg for mig selv, som gør, at jeg er blevet meget bedre til at sige til og fra i forskellige arbejdsrelaterede situationer”