Skip to main content

Helse for begyndere (E-bog)

99 kr.

Kickstart dine sunde og varige vaner med Helse for begyndere. På blot én uge opnår du større overskud og energi, og får meget mere tid til det du holder af.

Køb nu
Om bogen

Helse for begyndere

Min egen sunde livsstil i mere end 40 år har inspireret mig til at skrive denne bog til dig, som gerne vil i gang med skabe sunde, nemme og ikke mindst varige vaner, men har (haft) svært ved at finde rundt i junglen af tilbud.

Bogen er 100 % praktisk – du bliver taget i hånden hele vejen, med med sunde opskrifter, indkøbslister, foodprepping (så du skal bruge mindst mulig tid i køkkenet), simple yogaøvelser som alle kan udføre, morgen- og aftenrutiner, daglige checklister, intentioner for din dag og dagbog til at følge din udvikling.

psssst… bogen er ikke en slankebog, men du kan risikere at tabe dig.

Få hjælp til at implementere sunde, nemme og ikke mindst varige vaner i din hverdag med meget mere energi og overskud på kontoen.

I efteråret 2021 var min skønne veninde Louise på weekend hos mig, og efter 2 dage i naturen, med sund kost, hav og vind i håret, opfordrede hun mig til at skrive en bog, hvor jeg deler ud af mine daglige rutiner. Som hun sagde: “Det du tager for givet, det har vi andre dødelige brug for at få på skrift”.

I denne bog præsenterer jeg dig for simple morgen- og aftenritualer, opskrifter på morgen- og aftensmad (frokost er rester fra dagen før) og simple yoga- og mindfulness øvelser*, der på kun én uge hjælper dig med at skabe struktur på din daglige rutiner, så du på meget kort tid vil opleve at få meget mere tid til det du holder af.

Bogen indeholder nemme opskrifter til en hel uge, og de er så lækre, så du blot kan gentage en runde (eller 3) mere, så du får rutinerne helt ind under huden. Herefter er du godt klædt på til at fortsætte din nye, sunde livsstil. Opskrifterne er til 2 personer, da din frokost er rester fra aftensmaden dagen før.

Jeg, Lisa er autodidakt livsstilsfreak, som deler ud af mine egne (livs)erfaringer på godt og ondt. Du kan læse meget mere om mig og hvad jeg ellers tilbyder, i menupunktet ydelser på min hjemmeside www.simple-being.dk

God fornøjelse med din nye, sunde og varige livsstil.

* Øvelserne er så simple, at  uanset om du har prøvet yoga og/eller mindfulness før eller du har fysiske udfordringer, så kan du være med.