Skip to main content

7 dage mod indre ro

7 dage mod indre ro ved hjælp af mindfulness/meditation.

Du får 7 dage med:

  • 7 guidede lydfiler med mindfulness-meditationer
  • Forskellige teknikker der lærer dig at berolige dit nervesystem

49 kr.

Læs mereKøb nu

“Jeg har altid troet at det var svært at meditere, men Lisas 7-dages meditation har fået mig til at forstå, at meditation handler om at acceptere alt det jeg oplever, når jeg sætter mig for at øve min praksis. Lisas rolige stemme og måden hun guider på føles så naturlig, og jeg finder hurtigt ro. Det er rart, at der er flere forskellige forslag til teknikker, så jeg har kunnet finde frem til hvad der gør det nemmest for mig at vende tilbage, når jeg mister fokus. Kan klart anbefales – 6 ud af 5 stjerner”

– Line

Om kurset

7 dage mod indre ro ved hjælp af mindfulness-meditation.

Flere og flere mennesker får øjnene op for de mange positive effekter ved at meditere, og det er der god grund til. Meditation er en hjælp, hvis du kæmper med uro, rastløshed, tankemylder, koncentrationsbesvær, stress, angst og/eller depression.

På dette kursus vil du lære en række teknikker, som kan hjælpe dig, når du
er ny indenfor mindfulness og meditation.

Mindfulness og meditation giver dig redskaber til at opnå en dyb tilstand
af ro, balance og nærvær.

Når du mediterer, falder nervesystemet til ro. Det sker blandt andet ved, at det parasympatiske (roskabende) nervesystem aktiveres. Hjerterytme, blodtryk, puls og åndedræt bliver roligere. Samtidig falder mængden af stresshormonet kortisol, og hjernen udskiller større mængder af signalstoffet dopamin, som er et hormon, der får os til at føle velvære.

Der findes flere forskellige måder at meditere på. Den teknik, der måske er mest kendt, kaldes mindfulness-meditation. Det er den form, du kommer til at lære teknikkerne til på dette kursus.