Yoga & Mindfulness til dig der har kræft tæt inde på livet

Introduktion

8-ugers online kursus i Yoga & Mindfulness til dig der har kræft tæt inde på livet, som hjælper dig med at reducerer fysiske og mentale senfølger under og efter et kræftforløb.

Køb kurset

Er du allerede tilmeldt Yoga & Mindfulness til dig der har kræft tæt inde på livet..?

Yoga & Mindfulness til dig der har kræft tæt inde på livet

I en tid med stor personlig omvæltning har du brug for et frirum, hvor du kan få redskaber til at håndtere det kaos der opstår, når du bliver ramt af en livstruende sygdom. Både du og dine pårørende står pludselig i en situation, som vender op og ned på jeres tilværelse, og der er mange nye ting du og dine skal forholde jer til.

Hvad kan Yoga & Mindfulness gøre for mig

På dette 8-ugers online kursus dykker du ned i både roskabende og dynamiske yogaøvelser, mindfulness samt vejrtræknings- og afspændingsteknikker der hjælper dig med at opnå øget kropsbevidsthed, din søvnkvalitet forbedres, du lærer at håndtere din angst og nervøsitet for fremtiden og kronisk træthed reduceres.

Ved hjælp af specifikke Yin Yoga øvelser, arbejder vi med at blødgøre arvæv (fortykket bindevæv), og stift bindevæv efter kemo, stråler og medicin.
På kurset lærer du forskellige metoder, som kan øge din bevidsthed om dine egne måder at reagere på. Derved får du mulighed for at bryde med vanemæssige, automatiske tanker og reaktionsmønstre og lærer at reagere mere hensigtsmæssigt til gavn for både dig selv og andre.

Hjælp til at håndtere tankemylder, stress, angst og depression

Mange kræftpatienter lider af alvorlige symptomer på stress og angst, og en stor forskningsundersøgelse har konkluderet, at op i mod 40 % af alle kræftramte får en behandlingskrævende depression. Angst og depression behandles sædvanligvis med antidepressiv medicin, men det har bivirkninger og det har store omkostninger både personligt og økonomisk.

Ved hjælp af dine egne, iboende ressourcer, kan du reducere risikoen for stress, angst og depression betydeligt, og redskaberne tager du med dig for altid.

Køb kurset

Hvad siger tidligere kursister

“Dette forløb kan varmt anbefales. En hel del af det tankekaos som jeg har været udfordret med, er væsentlig reduceret”
– Annemarie

“Jeg fik stor ros af sygeplejersken i stråleterapien. Jeg fik tidligere nærmest et angstanfald når jeg skulle i strålebehandling, men Lisas rolige stemme i Kropsscanningen har gjort, at jeg blev helt afslappet og rolig”
– Birgit

Alt dette får du på kurset

  • 8 ugers videoundervisning du kan arbejde med, når det passer dig
  • Arbejdsbog i PDF-format med ugens undervisning på tryk
  • Adgang til lukket Facebook-fællesskab, hvor du møder ligesindede
  • Ugentlige livesessions i Facebook-fællesskabet, hvor du kan få svar på evt. spørgsmål

Hvad kan jeg forvente når jeg er færdig

Min erfaring viser, at der efter endt kursusforløb er sket en stor positiv udvikling med den enkelte. Både fysisk og mentalt. Der er skabt meget mere ro, overskud og nærvær, og kroppen er blevet meget mere smidig.

Når kurset er slut er mit ønske, at du fortsætter din praksis, da kurset er dit til evig eje.

Facebook-fællesskabet er (også) kommet for at blive, så du og dine medkursister kan blive ved med at heppe på hinanden.

Hvad indeholder kurset

Meditation

Dagens undervisning starter med en 5-minutters Øjeblikkelig Ro Meditation, som afbalancerer dit nervesystem og skaber ro.

Mindfulness

Ugens princip for Mindfulness udfoldes, og hele ugens skal du arbejde med at dykke ned i betydningen af princippet, og hvad det betyder for dig i dit liv.

Yoga

Du kommer til at arbejde med forskellige former for yoga, som knyttes til ugens princip for mindfulness. Hver dag arbejder du også med en helt specifik Yin Yoga øvelse: 3 Magiske Blokke, som virkelig er magiske for stift bindevæv/arvæv og generel stivhed i kroppen.

Kropsscanning

Dagens undervisning slutter af med en Kropsscanning, som både træner højre og venstre hjernehalvdel til at arbejde sammen, øger din opmærksomhed på din krop og skaber ro i dit nervesystem.

Logbog

Du kommer til at arbejde med din Logbog, som følger dig under hele kurset. Formålet med logbogen er, at øge din opmærksomhed på, hvordan du udvikler dig i løbet af kurset; dit helt konkrete “vidne” til din udvikling.

TRE

Du vil også blive undervist i TRE (Trauma & Stress Releasing Exercises), en meget effektiv metode til at forløse ophobet stress i din psoas-muskel.

Øjeblikkelig Ro Meditation og Kropsscanning får du sendt i en separat lydfil, så du kan have dem med dig overalt.

Målgruppen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvad koster det

Du får 8-ugers online kursus i Yoga & Mindfulness til dig der har kræft tæt inde på livet til

1995,-

Køb kurset

Hvor meget tid skal jeg sætte af

For at få det mest optimale ud af kurset, skal du afsætte 1- 11/2 time til undervisning hver dag. Den store fordel ved et online kursus er, at du kan “være på kursus” lige præcis når det passer dig.

Du kan derfor sagtens dele undervisningen over i “bidder” i løbet af dagen.
Du kan starte med Øjeblikkelig Ro Meditation og dernæst lytte til udfoldelsen af ugens princip for mindfulness.

Senere på dagen kan du lave første del af ugens yogaundervisning og måske slutte dagen af med 3 Magiske Blokke og Kropsscanning. Find den rytme der passer dig bedst. Undervisningen er tilgængelig for dig, når det passer dig bedst.