Skip to main content

Traumeforløsning

Du kan ikke tale dig ud af traumer. Du kan få en kognitiv forståelse af dit traume og dets omfang, men kroppens hukommelse er altafgørende for en reel forløsning af traumet, så du kan genskabe balancen i dit liv.

Ved hjælp af den traumeforløsende metode TRE (Trauma & Stress Releasing Exercises) arbejder vi med fysisk at få forløst stress og traume fra en opspændt psoas-muskel. Metoden er udviklet af den amerikanske forsker David Bercelli, og anvendes til krigsveteraner og torturofre over hele verden. Den kropslige forløsning følges op kognitivt med samtaleterapi.

Læs mere om metoden på www.tre-danmark.dk eller www.traumaprevention.com

Priser

Timepris individuelle samtaler: kr. 800
Timepris par-/familiesamtaler: kr. 1200
Ved udeblivelse betales det fulde beløb.

Kontakt

Jesper

“Jeg fik i 2014 konstateret PTSD efter et meget voldeligt overfald på min arbejdsplads. Jeg har efterfølgende haft flere depressioner og social angst, og har prøvet alle mulige former for behandlinger. Da jeg læste om Lisa, tænkte jeg, at jeg ville prøve en sidste udvej. Lisa var meget god til at forklare mig om hendes rolle i processen, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg. Første gang var det lidt svært at give slip, som om kroppen ikke turde give slip, men Lisa sagde, at det var helt naturligt – kroppen slipper kun i det omfang, som man kan nå at bearbejde. Efter den kropslige øvelse, talte vi om hvad der skete i mig under øvelsen, og jeg fik til opgave at skrive notater om mine reaktioner de følgende dage, og give Lisa en tilbagemelding 4 dage senere. Jeg fik desuden mulighed for at ringe til Lisa, hvis der var noget jeg blev i tvivl om. Forløbet hos Lisa har givet mig et helt nyt perspektiv på mit liv og min diagnose. Jeg kan nu se det hele “lidt fra oven”, og jeg har fået redskaber; bla. mindfulness og Tankefeltterapi, som jeg kan bruge, når jeg synes at der er noget der spidser til. Lisa får max. stjerner fra mig”