Yoga & Mindfulness retreats

Tag med til pragtfulde Costa Blanca på et luksus-ophold for krop, sind og sanser

Vi flyver til Alicante fra både Aalborg, Billund og København og kører 70 km nordvest til den lille, charmerende bjergby Xalòn/Jàlon. I byen findes restauranter, caféer, hyggelige tapas steder og små specialbutikker.

Vi bor på smukke Cuatre Finques, hvor vi deler de luksuriøse værelser 2 og 2. Værelserne indeholder eget bad og toilet.

Brunch består af æg fra de fire høns (som alle hedder Susanna), friskpresset juice, ost, pølse, te og kaffe. For ikke at glemme dagens “shot”, hvor vi skal gætte ingredienserne. Udsigten over swimmingpool og dalen med oliven- og mandeltræer er helt fantastisk. Frokost er en delikat “salad-lunch”, som kan spises når som helst man har lyst. De 3 middage med vin ad libitum som er inkluderet i prisen varierer, men helt fast ligger vores Paella og Cava-aften med jazz-musik leveret af Pep og hans band.

I yogaen arbejder vi om morgenen med dynamisk Hatha Yoga og om eftermiddagen arbejder vi med Yin Yoga. Vi arbejder i dybden med muskler, sener og bindevæv og veksler mellem energigivende og roskabende øvelser. I mindfulness (som også kan oversættet til leveregler) bliver du introduceret til forskellige teknikker, som kan hjælpe dig i en travl hverdag, og de syv principper for mindfulness bliver gennemgået i praksis, så principperne bliver integreret i din dagligdag. Yogaundervisningen knytter sig hver dag til det enkelte princip.

Energitræning i naturen arbejder udfra det niveau, som du befinder dig på, og du bliver hjulpet godt i gang med at nå dine mål, og bliver inspireret og motiveret til at tage den gode, sunde livsstil med hjem.

Læs mere uddybende om retreatet på Facebook-siden Yoga & Mindfulness retreat simple-being

Dagens program

Kl. 8.30 – 10.00 Mindfulness og dynamisk Hatha Yoga

Kl. 10.00 – 11.00 Brunch i den udendørs restaurant

Kl. 12.00 – 13.00 Energitræning

Kl. 13.00 – 16.30 Tid til dig og oplevelser på egen hånd eller sammen med andre. Naturen er mangfoldig og Xalòn ligger kun 10 minutters gåafstand fra Cuatre Finques, som har mange små hyggelige tapasbarer, butikker og marked.

Kl. 19.00 Glæd dig til Paella over bål, mens Cuatre Finques’ hus-band spiller blød jazz, fiskebarbecue, traditionelle tapas etc. 2 af måltiderne spises lokalt i Xalòn på skønne Bistro Selene.

Dine undervisere

Lisa er uddannet Mindfulness-, Hatha- og Yin Yoga lærer og desuden psykoterapeut (MPF), Stresscoach og Mentaltræner . Lisa arbejder hovedsagligt med stressramte, psykisk sårbare mennesker og mennesker med en kræftsygdom. Lisa elsker at undervise og underviser fænomenologisk (ud fra hvad der opstår her og nu), og kombinerer og integrerer sine forskellige uddannelser på kryds og tværs, så ikke én undervisningstime er ens. I yogaen arbejder hun ud fra filosofien i yogaen; forening af krop, sind og ånd, og de fleste vil betegne hende som en “yoga-nørd” med fokus på hvordan den enkelte stilling påvirker hele systemet.

Bettina er centerleder i Centrum Fitness i Hjørring og har totalt udsolgte Bootcamps for kvinder.

Følg med på Facebook-siden Yoga & Mindfulness retreat simple-being

* Samlet bustransport: På udrejsedag: Afgang fra lufthavn i Alicante mod Xalòn kl. ca. 23.55 På hjemrejsedag: Afgang fra Xalòn mod lufthavn i Alicante kl. ca. 14 Hvis deltagere på udrejse lander tidligere/senere og ønsker transport til Xalòn med det samme, er det for egen regning. Det samme gælder for transport på hjemrejsedag.

Husk

  • Yogamåtte
  • Yogablok’
  • Yogatøj
  • Cardigan/varm trøje til om aftenen

Priser

Ophold med økologisk brunch, frokost og middag, undervisning 2 gange dagligt (på nær en fridag, hvor der kun er undervisning om morgenen), kursusmanual (så du kan fortsætte din praksis når du kommer hjem) og samlet transport t/r fra Alicante til Xalòn* kr. 6800 for hele herligheden.
Retreatet kan betales i 3 rater; depositum kr. 1400 ved tilmelding 1. rate kr. 2700 og 2. rate kr. 2700

Indbetaling

Arbejdernes Landsbank Kontonummer: 9070-1630520750
Fly t/r ca. kr. 1000-1500 fra Aalborg, Billund og København (hold øje med priserne).

Vil du være med?

Ring på +45 20 65 02 46 eller send en e-mail.

Se Facebooksiden

Mette

“Har netop været på en fantastisk rejse til både krop og sjæl efter en uge på skønne Cuatre Finques, hvor jeg blev introduceret til Mindfulness, Hatha- og Yin Yoga og energitræning. Havde inden afrejse en meget stressfyldt hverdag, men med Lisas undervisning i mindfulness, de 7 principper, og forskellige fysiske yogaøvelser har jeg virkelig oplevet en reducering i stresssymptomer og derved fået et langt større velvære. Så dette sammenlagt med en masse nye bekendtskaber har det virkelig været en dejlig oplevelse, som jeg varmt vil anbefale”