Skip to main content

Yoga & Mindfulness retreats

Yoga & Mindfulness retreats til Spanien og Zanzibar

Cuatre Finques, Spanien

7 – dages Yoga & Mindfulness retreat i bjergene omkring Alicante. Vi bor i den lille, charmerende bjergby Xalòn/Jàlon. I byen findes restauranter, caféer, hyggelige tapas-steder og små specialbutikker.

Vi bor på smukke Cuatre Finques, hvor vi deler de luksuriøse værelser 2 og 2. Værelserne indeholder eget bad og toilet.

Brunch består af æg fra de fire høns (som alle hedder Susanna), friskpresset juice, ost, pølse, te og kaffe. For ikke at glemme dagens “shot”, hvor vi skal gætte ingredienserne. Udsigten over swimmingpool og dalen med oliven- og mandeltræer er helt fantastisk. Frokost er en delikat “salad-lunch”, som kan spises når som helst man har lyst. De 3 middage med vin ad libitum som er inkluderet i prisen varierer, men helt fast ligger vores Paella og Cava-aften med jazz-musik leveret af Pep og hans band.

I yogaen arbejder vi om morgenen med dynamisk Hatha Yoga og om eftermiddagen arbejder vi med Yin Yoga. Vi arbejder i dybden med muskler, sener og bindevæv og veksler mellem energigivende og roskabende øvelser.

Vi arbejder helt lavpraktisk med at integrere de 7 principper for mindfulness din hverdag, så du bliver mere opmærksom på dine tanker, handlinger og valg. Yogaundervisningen knytter sig hver dag til det enkelte princip. Du er med garanti blevet mere smidig i både krop og sind, når du vender næsen hjem igen.

Vi flyver til Alicante fra både Aalborg, Billund og København.

Pris: kr. 7000 som inkluderer:

Ophold på smukke Cuatre Finques, ransport til og fra lufthavnen i Alicante, brunch og  5 x dinner samt 1 dinner på Bistro Selene (vin incl.), yogaundervisning 1 1/2 time 2 gange dagligt, daglig Silent Walk i bjergene, 1 x 1:1 coaching med udgangspunkt i Livshjulet.

1 hel fridag, som du kan bruge til lige præcis det du har lyst til

Fly fra København, Billund og Aalborg

Fly bestilles samlet; jeg holder øje med flypriserne. Pris for fly ca. 1500-2000 kr.

Beløbet kan deles op i 2 rater, og du reserverer din plads ved  på https://www.facebook.com/yogaogmindfulnesssimplebeing/ hvor du finder begivenheden og trykker deltager og betaler depositum kr. 1000 til kontonummer: 9070-1630520750

Jambiani, Zanzibar

9 dage med kridhvidt sand imellem tæerne, azurblåt hav, garanti for masser af sol, afrikansk autencitet, skønne mennesker og “pole pole” som overskrift på hver dag. Det betyder “tag det helt roligt – alt er godt”.

Vi bor på helt vidunderlige Villa Bahati i den lille by Jambiani. Villa Bahati ejes af den østriske, kvindelige antropolog Susanne, som har indrettet de smukkeste værelser med afrikanske, håndlavede møbler og smukke orientalske badeværelser – det er som at træde ind i 1001 nats eventyr.

I baren finder vi Habib, som er indbegrebet af mindfulness – I Habibs verden er alt muligt, så glæd dig til at møde ham.

Brunch består af flere forskellige småretter, friskpresset juice af eksotiske frugter, te og kaffe, og vores sene frokost plukker vi fra menukortet. Efter Yin Yoga om eftermiddagen og et bad,  mødes vi i baren til en drink, og går derefter ud og spiser på én af restauranterne på stranden.

I yogaen arbejder vi om morgenen med dynamisk Hatha Yoga og om eftermiddagen arbejder vi med Yin Yoga. Vi arbejder i dybden med muskler, sener og bindevæv og veksler mellem energigivende og roskabende øvelser.

Vi arbejder helt lavpraktisk med at integrere de 7 principper for mindfulness din hverdag, så du bliver mere opmærksom på dine tanker, handlinger og valg. Yogaundervisningen knytter sig hver dag til det enkelte princip. Du er med garanti blevet mere smidig i både krop og sind, når du vender næsen hjem igen.

Pris: kr. 7000 som inkluderer:

Ophold på smukke Villa Bahati, fly, transport til og fra lufthavnen på Zanzibar, brunch og  frokost, yogaundervisning 1 1/2 time 2 gange dagligt, daglig Silent Walk, 1 x 1:1 coaching med udgangspunkt i Livshjulet.

1 hel fridag, som du kan bruge til lige præcis det du har lyst til. Der er mulighed for flere forskellige udflugter, bla. en heldagstur til Stonetown og/eller en bådtur med efterfølgende grill på stranden, Masai-dans på stranden etc.

Pris for hele herligheden kr. 12.500. Beløbet kan deles op i 2 rater, og du reserverer din plads på https://www.facebook.com/yogaogmindfulnesssimplebeing/ hvor du finder begivenheden og trykker deltagerog indbetaler depositum kr. 2000 til kontonummer: 9070-1630520750

Jeg glæder mig til at have dig med på et af mine skønne retreats, og jeg garanterer dig en oplevelse for alle sanser i både Spanien og på Zanzibar.

Læs mere uddybende om retreatet på Facebook-siden Yoga & Mindfulness retreat simple-being

Dagens program

Kl. 8.30 – 10.00 Mindfulness og dynamisk Hatha Yoga

Kl. 10.00 – 11.00 Brunch i den udendørs restaurant

Kl. 12.00 – 13.00 Silent Walk i bjergene

Kl. 13.00 – 16.30 Tid til dig og oplevelser på egen hånd eller sammen med andre. Naturen er mangfoldig og Xalòn ligger kun 10 minutters gåafstand fra Cuatre Finques, som har mange små hyggelige tapasbarer, butikker og marked.

Kl. 19.00 Glæd dig til Paella over bål, mens Cuatre Finques’ hus-band spiller blød jazz, fiskebarbecue, traditionelle tapas etc. 2 af måltiderne spises lokalt i Xalòn på skønne Bistro Selene.

Din underviser

Lisa er uddannet Mindfulness-, Hatha- og Yin Yoga lærer og desuden psykoterapeut (MPF), Stresscoach og Mentaltræner . Lisa arbejder hovedsagligt med stressramte, psykisk sårbare mennesker og mennesker med en kræftsygdom. Lisa elsker at undervise og underviser fænomenologisk (ud fra hvad der opstår her og nu), og kombinerer og integrerer sine forskellige uddannelser på kryds og tværs, så ikke én undervisningstime er ens. I yogaen arbejder hun ud fra filosofien i yogaen; forening af krop, sind og ånd, og de fleste vil betegne hende som en “yoga-nørd” med fokus på hvordan den enkelte stilling påvirker hele systemet.

Følg med på Facebook-siden Yoga & Mindfulness retreat simple-being

* Samlet bustransport: På udrejsedag: Afgang fra lufthavn i Alicante mod Xalòn kl. ca. 23.55 På hjemrejsedag: Afgang fra Xalòn mod lufthavn i Alicante kl. ca. 14 Hvis deltagere på udrejse lander tidligere/senere og ønsker transport til Xalòn med det samme, er det for egen regning. Det samme gælder for transport på hjemrejsedag.

Husk

  • Yogamåtte
  • Yogablok’
  • Yogatøj
  • Cardigan/varm trøje til om aftenen

Priser

Ophold med økologisk brunch, frokost og middag, undervisning 2 gange dagligt (på nær en fridag, hvor der kun er undervisning om morgenen), kursusmanual (så du kan fortsætte din praksis når du kommer hjem) og samlet transport t/r fra Alicante til Xalòn* kr. 6800 for hele herligheden.
Retreatet kan betales i 3 rater; depositum kr. 1400 ved tilmelding 1. rate kr. 2700 og 2. rate kr. 2700

Indbetaling

Arbejdernes Landsbank Kontonummer: 9070-1630520750
Fly t/r ca. kr. 1000-1500 fra Aalborg, Billund og København (hold øje med priserne).

Vil du være med?

Ring på +45 20 65 02 46 eller send en e-mail.

Se Facebooksiden

Mette

“Har netop været på en fantastisk rejse til både krop og sjæl efter en uge på skønne Cuatre Finques, hvor jeg blev introduceret til Mindfulness, Hatha- og Yin Yoga og energitræning. Havde inden afrejse en meget stressfyldt hverdag, men med Lisas undervisning i mindfulness, de 7 principper, og forskellige fysiske yogaøvelser har jeg virkelig oplevet en reducering i stresssymptomer og derved fået et langt større velvære. Så dette sammenlagt med en masse nye bekendtskaber har det virkelig været en dejlig oplevelse, som jeg varmt vil anbefale”